Mijn naam is Jürgen Van Bever.  Oprichter van Hifimotion, een jong en hip bedrijf opgericht in 2021.   

Als muzikant en producer kom ik vaak tot de trieste conclusie dat veel mensen muziek beluisteren door minderwaardige installaties.  Installaties die audio niet overbrengen hoe het zou moeten.  Vaak aangekocht in winkels waar luidsprekers tussen de afdeling “haardrogers” en “droogkasten” staan.  

Ik werk enkel met merken waar ik zelf volledig achter sta.  Hifimotion staat garant voor:

  • Degelijke kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Service
  • Innovatie

Ik help je dan ook graag verder met mijn expertise in onderstaande zaken:

HifiZoek je de stereo- of surroundinstallatie die perfect bij je past? De sound waar je al jaren van droomt?

Ik help je graag verder met je zoektocht en geef jou eerlijk advies over ieder onderdeel van je installatie, volledig afgestemd op jou noden.

Want ieder deel heeft invloed op het uiteindelijke geluid, van luidsprekers en versterkers tot kabels.

Multiroom

Multiwatte?

Niet elke ruimte vraagt om dezelfde muziek. Deel je een andere muzieksmaak met je tiener? Of wil je partner die filmmuziek laten binnenkomen terwijl jij in jouw kantoor liever je eigen playlist beluistert?

Multiroom biedt jou de mogelijkheid om in elke ruimte audio af te spelen. Dat kan overal dezelfde muziek zijn. Het kan ook in elke kamer verschillende audio afspelen.

Multiroomaudio is de laatste jaren enorm gegroeid. Het is trendy en hip. Hifimotion biedt verschillende draadloze systemen aan die overal in jouw woning of bedrijf worden ingezet.

Custom Install

Ga je binnenkort (ver)bouwen? Wil je in je nieuwe ruimte genieten van een pure sound? Denk dan zeker en vast eens na over de audio-oplossingen die je wil installeren.

Dit is niet alleen belangrijk om de juiste bekabeling te voorzien. Je wil toch ook je soundsystem netjes en professioneel laten inwerken in je plafond en/of muren? Zo kan jouw architect hier alvast rekening mee houden bij het uittekenen van de plannen.

Laat je vrienden, medewerkers, personeel of klanten versteld staan van een ware muzikale belevenis. Maak dus zeker een afspraak. Dan overlopen we samen alle mogelijkheden.

Professioneel (B2B)

Het is wetenschappelijk bewezen dat onaangename geluiden zorgen voor stress. Voor een onbehaaglijk gevoel. Voor afleiding.

Ben je daarom op zoek naar een geschikt audiosysteem voor je kantoor, winkel of horeca? Ook hiervoor kan je terecht bij Hifimotion.

Naast onze standaardmerken, werken wij samen met enkele van de beste merken gespecialiseerd in deze toepassingen. Van kleine tavernes tot grote kantoren en clubs… geen enkele uitdaging gaan we uit de weg! Telkens met 1 einddoel: jouw klanten en personeel verwennen met een aangename, rustgevende en pure klank.

Akoestiek

Wens je het maximum uit je installatie te halen? Dan begin je best bij de ruimte zelf. Een goede installatie komt nóg beter tot zijn recht in een akoestisch goede omgeving. Soms kan plaatsing van kwalitatieve luidsprekers een enorm verschil maken. Soms vraagt een bepaalde ruimte een akoestische behandeling.

Gezien mijn kennis van deze materie eerder beperkt is (ieder zijn specialiteit), verwijs ik je hiervoor graag door naar Sigert De Jean. Sigert is een geluidsdeskundige met jaren ervaring als muzikant, producer en geluidstechnicus. Net als mij vindt hij persoonlijke service zeer belangrijk. Ik vertrouw dan ook volledig op zijn expertise.

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Neem gerust een kijkje op zijn website.

Hifimotion

Jurgen Van Bever

Peter Benoitstraat 46
1800 Vilvoorde

BE 0894 540 037

© Hifimotion                                     Privacy Policy   •   Cookie Policy

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te bevorderen.